Lees voor

Buurtpas

De voordelen van de BuurtPas

Met de BuurtPas krijgt u korting op de aanschaf van een scootmobiel of een driewieler, maar ook op de wasservice of een uitje naar een museum in de stad. De pas kost € 18,50 per jaar en daarvoor krijgt u voordelen op praktisch en huishoudelijk gebied, én wat extra gezelligheid. De pas kan meer dan € 100,– per persoon per jaar opleveren. Het jaaroverzicht 2019 van de Buurtpas kunt u hier bekijken.

De voordelen

  • U kunt hulpmiddelen, zoals krukken, gratis lenen.
  • We geven u suggesties voor uitjes waarbij u met vele anderen uit de regio op pad kunt.
  • U ontvangt kortingen op de diensten aan huis zoals de klusjes- en tuinman, de opticien, de pedicure, de kapper en de maaltijd- en boodschappenservice.
  • De pas is geregistreerd op uw adres en geldig voor zowel u als uw partner. De pas is dus geldig voor alle bewoners van één adres.
  • Doordat we samenwerken met Zilveren Kruis Achmea krijgt u een korting op uw zorgverzekering en 10% korting in thuiszorgwinkels.

Vraag de BuurtPas aan

Wilt u net zoals de 7.000 andere leden in de regio de BuurtPas aanvragen? Dat is goed nieuws. Met maar één telefoontje naar 010 332 30 00 (optie 2, daarna optie 4)  regelen we dit voor u. Wilt u de pas graag zelf aanvragen? Dat kan ook. Via de website van de BuurtPas heeft u dat binnen 5 minuten gedaan.