Lees voor

Anatole France (55+)

top voorzieningen

  • Activiteiten
  • Bar
  • Rolstoelvriendelijk
  • Tuin

bekijk alle voorzieningen op deze locatie

Anatole France is een complex waar zowel senioren als studenten wonen. Deze locatie is gebouwd in 1973 en biedt lichte en ruime zelfstandige seniorenappartementen met één of twee slaapkamers.

De huiskamers grenzen aan een balkon en hebben een wijds uitzicht. De opzet van het appartement in zijn geheel is ruim. De keuken, de slaapkamer(s) en de badkamer zijn efficiënt ingedeeld. U heeft hier alles binnen handbereik.

In dit wooncomplex organiseren vrijwilligers en de bewoners regelmatig activiteiten. En er zijn diverse ruimtes waar u in contact kunt komen met uw buren. Zo is er een ruilbibliotheek en een biljartruimte en een recreatieruimte met een bar die zeven dagen per week geopend is. Genoeg mogelijkheden om u in deze betrokken gemeenschap onder de mensen te begeven.

Bent u 55 jaar of ouder en woont u zelfstandig, dan bent u van harte welkom bij Laurens Wonen via Woonnet Rijnmond.

Heb je interesse als student of stagiaire, neem dan telefonisch contact op met 010-4070704. Er is op dit moment wel sprake van een wachttijd.

Tom – bewoner

'Mensen letten op elkaar zonder dat je het merkt. Als er een auto twee dagen niet op zijn plek staat, vragen de buren zich af of er iets aan de hand is. Dat kun je vervelend vinden, maar ik vind het wel prettig.'

Momenteel zijn er geen woningen beschikbaar in Anatole France

‘Hier zeggen mensen goedemorgen, zonder elkaar echt te kennen.’

Jong en oud wonen door elkaar in de Anatole Franceplaats. Tom en Marjolein wonen er allebei op zichzelf.

Lees verder
‘Er ging een wereld voor me open want de metro gaat iedere 10 minuten. Ik hou van het stadsleven.’