Lees voor

Joachim & Anna (Alle leeftijden)

top voorzieningen

  • Activiteiten
  • Rolstoelvriendelijk
  • Scootmobielstalling
  • Tuin

bekijk alle voorzieningen op deze locatie

Joachim & Anna biedt u appartementen aan. In het complex is ook een verpleeghuis gevestigd, waar zorg wordt verleend aan ouderen met dementie. In dit woonzorgcentrum aan de Slinge vindt u voornamelijk bewoners uit de omliggende wijken. Een deel van de appartementen kijkt uit op de nabijgelegen winkelstraat. Vrijwilligers zorgen voor activiteiten, zoals een bingoavond. Er is een grote binnentuin waarin u als u wilt wat kunt sporten. Zo zijn er bijvoorbeeld fietsen. In het restaurant van Joachim & Anna worden dagelijks maaltijden bereid. Maar ook vieren we hier de feestdagen. Als u thuis bent in Rotterdam-Zuid, dan wilt u hier wonen.

Bent u 55 jaar of ouder en woont u zelfstandig, dan bent u van harte welkom bij Laurens Wonen via Woonnet Rijnmond. Als u behoefte heeft aan zorg aan huis, meldt u zich dan aan via Laurens Entree.

Ben je student of stagiaire met affiniteit met de zorg? Dan bestaat de mogelijkheid om hier een appartement te huren. Neem daarvoor telefonisch contact op met 010-4070704. Er bestaat op dit moment wel een lange wachttijd.

Momenteel zijn er geen woningen beschikbaar in Joachim & Anna