Lees voor
Actueel

Laurens Wonen is sinds 1 januari 2020 geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Waarom alleen ’s morgens open?
U bent van ons gewend dat u op werkdagen de hele dag bij ons binnen kunt lopen en ons de hele dag kunt bellen. Dit betekent echter niet dat u altijd goed geholpen wordt. Omdat wij maar een kleine organisatie zijn komt het vaak voor dat u niet de juiste afdeling aan de telefoon krijgt, of dat de persoon waarvoor u langs komt niet aanwezig is.

Vanaf 1 januari 2020 hebben wij de openingstijden daarom aangepast en zijn wij iedere werkdag bereikbaar van 8.30 tot 12.30 uur. Tijdens deze openingstijden zorgen wij ervoor dat er altijd twee collega’s van Klant & Wonen en twee collega’s van Onderhoud aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunt u ’s middags op afspraak bij ons terecht.

Overkoepelende Huurders Commissie (OHC)
Wij hebben de nieuwe openingstijden ook met de huurdersorganisatie besproken die unaniem heeft ingestemd met het voorstel. Ook zij zijn van mening dat het belangrijker is dat vragen in één keer goed beantwoord kunnen worden dan dat wij zulke ruime openingstijden hebben.

Spoed
U bent gewend dat wij voor spoedeisende reparatieverzoeken altijd bereikbaar zijn. Dit verandert niet, u kunt ons in geval van nood 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken via ons noodnummer 010 407 07 70. Voor overige zaken vragen wij u contact met ons op te nemen tussen 8.30 en 12.30 uur.

Het zal voor u en voor ons even wennen zijn, maar wij verwachten dat dit onze dienstverlening ten goede komt.