Lees voor

Nieuwe directeur-bestuurder voor Laurens Wonen

Actueel

Nieuwe directeur-bestuurder voor Laurens Wonen

Per 1 juni 2019 heeft Laurens Wonen een nieuwe directeur-bestuurder, de heer Richard de Boer. De heer De Boer volgt bestuurder de heer Hans Huizer op. De heer Huizer gaat zich volledig richten op zijn taak als bestuurder van zorginstelling Stichting Laurens.

Motivatie
“Ik haal mijn motivatie uit samenwerken, concrete resultaten en het helpen van kwetsbare medemensen. De woonbehoefte van senioren is niet doorsnee en vraagt om een corporatie die innovatief meedenkt met haar doelgroep. Ik ben enthousiast en gedreven om samen met collega’s, huurders en samenwerkingspartners van Laurens Wonen met deze specifieke woonbehoefte aan de slag te gaan.”

Ervaring in de woningcorporatiesector
De heer Richard de Boer heeft ruime ervaring in de woningcorporatiesector. Tot 1 juni 2019 werkte hij bij de Autoriteit Woningcorporaties. Daarvoor heeft hij veel ervaring opgedaan bij diverse woningcorporaties zoals: Centrada (Lelystad), De Key (Amsterdam) en Het Oosten (Amsterdam).

Later in het jaar zullen wij o.a. een persoonlijk interview publiceren, zodat u ook meer kunt lezen over de ideeën en ambities van onze nieuwe directeur-bestuurder.