Lees voor

Werkzaamheden Bertrand Russell deels hervat

Actueel

Verleden week zijn alle renovatiewerkzaamheden in de Bertrand Russellflat stopgezet. Dit in verband met de maatregelen die de overheid heeft genomen ter bestrijding van het Corona-virus.

In goed overleg met Laurens Wonen heeft aannemer Aertgeerts vandaag besloten om enkele werkzaamheden op de Bertrand Russellplaats door te laten gaan. Dit betreft alleen werkzaamheden waarbij fysiek contact met bewoners en andere bouwplaatsmedewerkers niet noodzakelijk is. Er worden dan ook geen werkzaamheden in de woningen uitgevoerd. De bewoners krijgen hier vandaag een brief over. Indien er door richtlijnen vanuit de overheid andere maatregelen noodzakelijk zijn, zullen wij u hiervan voorafgaand op de hoogte stellen.

De werkzaamheden die met deze beperkende maatregelen doorgang kunnen vinden zijn:

  • Het uitvoeren van buitenschilderwerk aan de gevelkozijnen. Hierbij worden de sponningen niet meegenomen, zodat ramen en deuren niet open hoeven.
  • Het isoleren en afwerken van de borstweringen aan de balkonzijde.
  • Het aanbrengen van de luchtbehandelingskanalen in de lifthallen.

Om alle contact tussen de bouwplaatsmedewerkers en bewoners te voorkomen wordt gevraagd om rekening te houden met het volgende:

  • Vermijdt contact.
  • Bouwplaatsmedewerkers zullen ten alle tijden gebruik maken van de bouwlift en er zijn aanvullende hygi├źnevoorzieningen getroffen in de bouwketen.
  • Aan bewoners wordt gevraagd tijdens de uitvoering van werkzaamheden op hun balkon ramen en deuren dicht te houden en het balkon niet te gebruiken.

Mochten er vragen zijn of wilt u meer informatie, neemt u dan telefonisch contact op met de uitvoerder Ron van Leeuwen. Hij is in het complex aanwezig. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 06 50 66 36 09.

De bewoners krijgen hier vandaag een brief over. Indien er door richtlijnen vanuit de overheid andere maatregelen noodzakelijk worden, zullen wij de bewoners hieraan voorafgaand op de hoogte stellen.